JS Design

Vi designar och tillverkar bl a bordsljusstakar, golvljusstakar och löklådor i järn, stål och betong. JS står för Järn och Stål. 

Vårt fokus är på det hållbara med noga utvalda material i högsta kvalitet. Vi tillverkar allt själva och har därmed koll på tillverkningsprocessen och är duktiga på att ta tillvara på spillmaterial. Det förekommer variationer på färg och form, vilket gör att alla produkter är unika. Vår vision är att kunna erbjuda genuina, exklusiva och hållbara inredningsdetaljer med personlig service.

Vi håller till i Torshälla och hos oss är du precis lika välkommen oavsett om du är privat- eller företagskund, med liten eller stor verksamhet. Företag som önskar en egen design, storlek, logga är välkomna att kontakta oss via mail.

Om JS Design

JS står för Järn och Stål. Vi designar och tillverkar bl a bordsljusstakar, golvljusstakar och löklådor i järn, stål och betong.

Vi håller till i Torshälla, hos oss är du precis lika välkommen oavsett om du är privat- eller företagskund, med liten eller stor verksamhet. Företag som önskar en egen design, storlek, logga är välkomna att kontakta oss via mail.

Kontakta oss

Markörgatan 2, 644 35 Torshälla
jsdesign.butik@gmail.com

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar